Yoga in de natuur!!! Yoga in de yurt geeft het gevoel van yoga buiten en toch is het binnen. Beoefenen van yoga en de natuur zien, voelen en horen. Bij mooi weer zijn de lessen buiten, plek genoeg om in de schaduw onder één van de prachtige, oude, grote bomen of juist in de zon mee te doen. Alleen de natuur om je heen ervaren is al ontspannend!

De yogalessen zijn een combinatie van Hatha yoga, Yin yoga, Flow yoga en soms Power yoga. Afhankelijk van de groepssamenstelling en de wensen. De groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers. Dit is een bewuste keuze, omdat ik zo veel gerichter en persoonlijker les kan geven.

Dat yoga goed voor je is, weet iedereen die yoga beoefent. Het helpt je fysiek en mentaal beter in  je vel te zitten. Je wordt flexibeler. Yoga versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen en yoga stimuleert de grove en fijne motoriek. Yoga werkt ontspannend en zorgt voor een goede ademhaling en voor bewustwording van je eigen lichaam. Maar mijns inziens helpt yoga door de combinatie van een goede ademhaling, bewegen en ontspannen, vooral om dieper bij jezelf te komen. Jezelf zoals je in alle puurheid bent en juist dan ben je op je allermooist!