Natuurlijke voeding
Gelukkig beseffen we ons steeds meer dat goede voeding veel meer doet dan het lichaam voorzien van brandstoffen, welke nodig zijn voor de productie van energie en lichaamswarmte. Ook worden we ons meer bewust van een duurzame en gezonde levensstijl.

Met natuurlijke voeding gaan we terug naar de basis, terug naar de natuur. De natuur is al volmaakt! Waarom zouden we wat het ons geeft dan nog bewerken? De smaak is lekker, de kleuren en geuren echt zoals het hoort. Geen toegevoegde suikers, E-nummers, kleur-, geur- en smaakstoffen. Bij natuurlijke voeding worden de waardevolle voedingsstoffen behouden.

In samenwerking met diëtiste Eveline Hooymans werken we samen aan een vitaler en gezondere levensstijl.
Of je nu een gezondere levensstijl wilt of gericht specifieke lichamelijke klachten wilt aanpakken, natuurlijke voeding kan echt helpen.

Tonen van je lichaam
Ieder lichaam ziet er anders uit, kort, lang, volumineus, slank. Elk mens heeft zijn/haar eigen karakter, zijn/haar eigen lichaamsbouw, zijn/haar eigen uitstraling. Iedereen is goed en mooi op zijn/haar eigen manier! Ook al ziet een ander het wel, soms zie je het zelf jammer genoeg niet. Willen we toch stiekem iets strakker in ons vel zitten.

Een speciaal programma van yoga en voeding kan je helpen je lichaam meer te tonen (in strakkere vorm te krijgen) en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Geen moeilijke en niet vol te houden diëten waarbij niets mag, maar een realistisch voedingsprogramma waar de kilo ’s niet tellen, maar wel hoe je lekkerder in je lijf komt.
Je kunt prima een strakker lichaam krijgen met goede natuurlijke voeding en yoga en dan toch ’s avonds ook nog genieten van je (alcoholische) drankje met hapjesplank.

Genieten van het leven moet voorop staan!
Puur eten, puur zijn, puur blijven!