Algemeen
Tantra is een liefdevolle, persoonlijke,  lichamelijke en emotionele reis. Tantra stimuleert de oorspronkelijke levensenergie in je bekkengebied weer in verbinding te brengen met je hart. Deze levensenergie kan door oefeningen en massages door je hele lichaam bewegen en kan onderweg verschillende uiteenlopende thema ’s aanraken.

Een tantrische levenshouding is open staan voor alles wat je in je lichaam tegenkomt. Zonder oordelen je bewust worden van de dingen die zich laten zien, maar ook van de dingen die misschien nog niet gezien willen worden, omdat die bijvoorbeeld pijnlijk of lastig voor je zijn. Door open, vriendelijk, mild en nieuwsgierig naar jezelf te kijken, zowel fysiek als emotioneel, kunnen vastzittende stukken weer gaan stromen. Je gevoelens krijgen weer de ruimte! Verlegenheid, schaamte boosheid, verlangen, sensualiteit, tederheid, liefde, stilte, plezier, het mag er allemaal zijn.

Wat betekent tantra voor mij persoonlijk?
Voor mij betekent tantra vooral verbinding maken met jezelf, leven vanuit je hart, (durven) zijn wie je bent, puur en dicht bij jezelf. Liefde voor jezelf en die liefde uitstralen, delen en verspreiden naar de wereld om je heen. Durven open staan en je durven over te geven aan alles wat je op je levenspad tegenkomt. Je leven is een persoonlijke reis, durf te leven en te reizen zoals je bent! Puur!

Durf jij open te staan en wil je graag deze massage ervaren?
Bel mij dan voor een afspraak.

 

Hoe ziet een massage eruit?
Allereerst hebben we even een korte kennismaking met een kop thee en wat lekkers. Hierin bespreken we je wensen, je verlangens, je grenzen en wat je van de massage verwacht. Voelt het voor ons allebei ok, zowel voor jou als voor mij, gaan we over tot de massage.

Bij een tantrische massage wordt de aandacht vooral gericht op:

– bekkengebied en binnenzijde bovenbenen

– bekkenbodem

– sacrum (belangrijk energiepunt) en de billen

– hart en borsten

– ademhaling in buik en borst

Ik masseer vooral intuïtief en voel ik dat andere delen aanraking behoeven, zal ook daar mijn aandacht naar uitgaan. Uiteraard stemmen wij ook tijdens de massage regelmatig even af of alles voor jou nog goed voelt. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, omdat je je dan makkelijker kunt overgeven aan alles wat jij tegenkomt op jouw reis.

 

Tantramassage 60 minuten  € 100,00

Tantramassage 90 minuten  €  150,00

 

Tantra voor (gelegenheids)stellen

Wil jij in een diepere verbinding staan met je zelf en met je partner? Dan is dit misschien iets voor jullie.

Hoe ziet jullie massage er uit?
Jullie worden ontvangen met een feestelijk, sprankelend drankje. Tijdens deze ontspannende kennismaking zullen we jullie wensen en verlangens bespreken en voelt het voor ons allemaal fijn en goed, gaan we over tot de massage.

Jullie zullen zittend tegenover elkaar beginnen met een aantal open vragen. Vervolgens zullen we een ademhalings-, ontspanningsoefening of een korte meditatie doen, zodat jullie echt ontspannen de massage kunnen geven of ontvangen. Jullie gaan met elkaar in verbinding en dus ook elkaar zelf masseren. Ik begeleid jullie op jullie reis. Het wordt jullie reis. Een reis vol overgave aan jezelf en aan de ander. Door dicht bij jezelf te blijven, kun je de mooiste verbinding maken met de ander. Zowel als masseur als ontvanger van de massage. Met respect en waardering voor elkaars grenzen is er ruimte voor alle wensen en verlangens en kan en mag alles!

Voordat jullie gaan wisselen van ontvanger / gever hebben jullie even een korte pauze. Na afloop drinken we samen nog wat om met elkaar de ervaringen te delen.
Totale massage duurt zo ‘n 3 uur.
Deze massage kun je als stel alleen boeken, maar kan ook met meerdere stellen tegelijk (max. 3 stellen).

 

Pivésessie € 375,00 per stel
Massage 2 of 3 stellen € 350,00 per stel