Mijn naam is Carla Staring. Ik heb inmiddels de magische leeftijd van 50 jaar bereikt. Ik ben niet getrouwd, wel samenwonend met mijn partner en onze 2 kinderen. Met zijn vieren en wat kippen en een hond wonen we samen in het prachtige dorp Loo (bij Duiven).

Vrije tijd
Mijn vrije tijd besteed ik naast leuke activiteiten met mijn gezin ook graag aan het bezoeken van concerten, festivals, theaters, musea. Met lekker eten, een wijntje en leuk gezelschap maak je me ook altijd blij. Voor fietsen, zwemmen, kano├źn of een heerlijke wandeling met de hond in de uiterwaarden ben ik ook altijd te porren. Ook geniet ik van goed boek lezen met glas thee in de zon of voor de kachel.

Werk
Na het behalen van mijn MBO administratieve – en HBO Marketing Management opleiding heb ik vele jaren gewerkt in verschillende sectoren. Kort na de geboorte van onze zoon in 2005, ben ik in het bedrijf van mijn partner gaan werken en als gediplomeerd zwem- en aqua sportdocent lessen gaan geven bij diverse zwembaden hier in de regio. Voor mij een ideale afwisseling tussen moeder zijn en het administratieve werk op kantoor, dat bij ons in huis zit.

Yoga
In 2008 kwam yoga op mijn pad. Ik was meteen enthousiast en ben vanaf dat moment vele (internationale) yoga-opleidingen en specialisaties gaan volgen. De verschillende massage-opleidingen (o.a. klassieke ontspanningsmassage, Indian Head, aromatherapie, Thaise yogamassage) en opleiding natuurlijke voedingsadviseur waren voor mij een logische en een mooie aanvulling. Mijn beide passies yoga en water heb ik uiteindelijk weten te combineren en zo is Aqua Yoga ontstaan.

Yurt
En toen ineens kwam daar mijn eigen Yurt!
Een lang gekoesterde droom: mijn eigen yogaplek, thuis in de tuin. Een plek waar je yoga kunt beoefenen en toch contact hebt met de natuur om je heen. Zodra ik de yurt binnen stap ben ik helemaal blij. Je voelt meteen de rust, de sereniteit, de mystieke sfeer. Je hoort de vogels, de kippen, je ruikt en ziet de bomen, bloemen, de lucht en heel soms zelfs een eekhoorn door de tuin rennen, heerlijk! Ik hoop dat iedereen hetzelfde gevoel mag ervaren als ik wanneer ik in de yurt ben.

Of het nou gaat om massage, yoga of voedingsadvies ik hoop dat je er een fijn en ontspannen gevoel ervaart, een plek waar niets moet, alles mag en waar je vooral mag zijn wie je in alle puurheid bent!